rent a car bucuresti
Ne poti suna la 0756 28 46 58 si pe

VW Polo

Economic (MCMR)

  • 5
  • 351 L
  • 5
  • AC

inchirieri auto VW Polo - MCMR

  • Benzină 4.9 L/100

Perioada:
2 - 3 zile
4 - 7 zile
8 - 14 zile
15 - 21 zile
+ 21 zile
Pret / zi : 21 € 19 € 18 € 17 € 16 €

Pretul afisat include : TVA, asigurare CASCO CDW, RCA, rovigneta si kilometraj nelimitatVolkswagen Polo Blueline cu motorizare diesel este una dintre cele mai inchiriate si mai economice masini, la nivel nationala. Masina este dotata cu aer conditionat, cu airbaguri, dispune de radio CD, este in stare tehnica impecabila si poate fi inchiriata fara taxa de predare sau de livrare la oricare dintre punctele noastre de livrare si inclusiv in aeroporturi. Garantia pre-blocabila pe cardul clientului este de 300 de euro. Ea acopera cazurile in care clientul cauzeaza daune din vina proprie (pierderea actelor de exemplu). Pentru altfel de daune masina este asigurata complet CASCO.

inchirieri auto fara garantie
Tariful afisat include toate taxele, dupa cum urmeaza: TVA, RCA, Rovigneta, kilometraj nelimitat, asistenta rutiera si masina la schimb in caz de accident sau probleme tehnice.
inchirieri auto fara garantie
Livrarea si predarea sunt complet gratuite inclusiv in Aeroporturile Baneasa si Otopeni, dar si pentru orasele pe care le acoperim in prezent. Serviciul este NON-STOP.

 

Alte Masini