rent a car bucuresti
Ne poti suna la 0756 28 46 58 si pe

Toyota Aygo

Mini (MCMR)

  • 5
  • 168 L
  • 5
  • AC

inchirieri auto Toyota Aygo - MCMR

  • Benzină 4.2 L/100

Perioada:
2 - 3 zile
4 - 7 zile
8 - 14 zile
15 - 21 zile
+ 21 zile
Pret / zi : 21 € 19 € 18 € 17 € 16 €

Pretul afisat include : TVA, asigurare CASCO CDW, RCA, rovigneta si kilometraj nelimitatToyota Yaris, face parte din categoria masinilor de inchiriat economice, atat datorita tarifului redus de inchiriere, cat si datorita consumului mic de carburant. La preturi similare, puteti inchiria si un Daewoo Matiz sau Chevrolet Spark. Garantia pentru aceasta masina, blocabila pe card este de 200 de euro. Pentru Chevrolet Spark, in conditiile in care rezervarea este plasata cu peste 20 de zile in avans, putem oferi si optiunea de inchiriere fara garantie. Va rugam insa sa ne specificati aceasta dorinta in mod expres pentru a analiza daca o astfel de inchiriere este posibila. Pe durata inchirierii pe cardul clientului se va bloca o garantie in valoare de 200 de euro.

inchirieri auto fara garantie
Tariful afisat include toate taxele, dupa cum urmeaza: TVA, RCA, Rovigneta, kilometraj nelimitat, asistenta rutiera si masina la schimb in caz de accident sau probleme tehnice.
inchirieri auto fara garantie
Livrarea si predarea sunt complet gratuite inclusiv in Aeroporturile Baneasa si Otopeni, dar si pentru orasele pe care le acoperim in prezent. Serviciul este NON-STOP.

 

Alte Masini