1. Conditii generale de inchiriere

Masina va este furnizata in conformitate cu Termenii si Conditiile din contract. Clientii sunt rugati sa citeasca cu atentie contractul la livrarea autoturismului si sa confirme ca sunt de acord cu ceea ce se stipuleaza in el, prin semnarea acestuia. Clientii trebuie sa indeplineasca toate cerintele cerute, inclusiv varsta, forma de plata, permisul de conducere si documentele de identitate

2. Varsta clientului la momentul semnarii

Varsta minima ceruta este de 21 ani impliniti. Clientul trebuie sa detina un permis de conducere valid, de cel putin un an vechime, corespunzator categoriei autoturismului inchiriat. Oricare alt sofer aditional trebuie sa indeplineasca conditia de varsta minima si experienta antementionata.

3. Rezervarile

Rezervarile vor fi inregistrate pe grupe de masini si clase de marime. Daca operatorul nu dispune de o anumita grupa (din rationamente legate de imobilizari, accidente, prelungiri), va oferi clientului o masina dintr-o grupa similara sau superioara, la pretul confirmat initial, deci pretul pentru client va ramane acelasi. Rezervarile neconfirmate de client sunt anulate automat daca raspunsul nu este primit sau insotit de acceptul clientului.

4. Disponibilitatea masinii

Masinile sunt disponibile la nivel national, in baza unei cereri online plasata in prealabil. Livrarea masinii la adresa specificata de dvs. este gratuita fara a exista taxe aditionale. Ca regula generala masina trebuie sa fie returnata la punctul de unde a fost ridicata. Daca doriti sa returnati masina in alt punct, va trebui sa ne informati in momentul plasarii solicitarii online.

5. Efectuarea platii

Compania noastra accepta urmatoarele carti de debit si credit: Visa si MasterCard/Eurocard si Maestro. Plata cash poate fi facuta in una dintre urmatoarele monede: Euro, CAD, USD sau RON. Daca plata pentru chirie a fost facuta cash, depozitul este blocabil/preautorizabil obligatoriu pe card. Nu inchiriem masini daca plata depozitului sau a chiriei nu a fost facuta cu cardul (una dintre ele trebuie platita cu cardul).

6. Preturi de inchiriere

TVA, Uleiurile, intretinerea, asigurarea CASCO cu CDW si asigurarea obligatorie RCA sunt incluse in pret. Benzina nu este inclusa in pret. Veti primi masina cu plinul facut (maxim) si ea trebuie returnata in aceleasi conditii. In cazul in care nu ne returnati masina cu plinul facut, si refuzati sa ii faceti plinul, ne rezervam dreptul de a va retine garantia constituita.

7. Echipament special

Putem oferi clientilor nostri contra cost dispozitive GPS (2 € pe zi), lanturi antiderapante (3 € pe zi), scaune de bebelus (2 € pe zi), sau tablete cu internet mobil. In cazul in care aveti nevoie de astfel de echipamente, plata se face la livrarea autoturismului. Pierderea dispozitivelor inchiriate duce la blocarea partiala sau totala a depozitului constituit. In anumite cazuri in functie de valoarea echipamentelor inchiriate garantia poate fi majorata.

8. Livrare/returnare

Nu percepem taxa suplimentara pentru livrarea/returnarea masinii in niciunul din punctele de operare. In plus nu avem taxe de livrare aeroportuare, taxe de returnare aeroportuare, taxe de livrare sau returnare nocturna si/sau in weekend. Returnarea masinii se face obligatoriu in punctele convenite la livrarea autoturismului, la semnarea contractului.

9. Asigurari

Asigurarea in caz de accident si Asigurarea impotriva furtului sunt valabile doar in Romania. Va rugam sa retineti ca in nefericitul caz al unui accident trebuie anuntata imediat cea mai apropiata Circa de Politie si intocmit un process verbal. Fara acest proces verbal veti fi responsabili de costurile de reparatii ale autovehiculului.

10. Trecerea frontierelor

Nu este permisa trecerea frontierelor cu autovehiculele companiei noastre, decat prin platirea unei taxe aditionale care acopera suplimentul de asigurare CASCO si RCA precum si procura oferita de compania de leasing insotita de permisiunea expresa si scrisa de iesire cu masina inchiriata de pe teritoriul Romaniei.