rent a car bucuresti
Ne poti suna la 0756 28 46 58 si pe

Skoda Octavia

Compacta (MCMR)

  • 5
  • 600 L
  • 5
  • AC

inchirieri auto Skoda Octavia - MCMR

  • Benzină 4.8 L/100

Perioada:
2 - 3 zile
4 - 7 zile
8 - 14 zile
15 - 21 zile
+ 21 zile
Pret / zi : 38 € 35 € 32 € 30 € 29 €

Pretul afisat include : TVA, asigurare CASCO CDW, RCA, rovigneta si kilometraj nelimitatSkoda Octavia este o masina produsa in Republica Ceha de constructorul german Volkswagen. Masina poate fi inchiriata la preturi identice atat in varianta diesel cu transmisie automata, cat si in varianta diesel cu transmisie manuala. Garantia preautorizabila pe card (se blocheaza) este in valoare de 300 de euro. Masina nu prezinta insemne speciale sau lovituri. Toate masinile din flota noastra sunt mai noi de 3 ani si pot fi inchiriate cu livrare si predare gratuita in aeroporturi sau in agentiile noastre din teritoriu. Completati formularul si va vom contacta cu detalii.

inchirieri auto fara garantie
Tariful afisat include toate taxele, dupa cum urmeaza: TVA, RCA, Rovigneta, kilometraj nelimitat, asistenta rutiera si masina la schimb in caz de accident sau probleme tehnice.
inchirieri auto fara garantie
Livrarea si predarea sunt complet gratuite inclusiv in Aeroporturile Baneasa si Otopeni, dar si pentru orasele pe care le acoperim in prezent. Serviciul este NON-STOP.

 

Alte Masini