rent a car bucuresti
Ne poti suna la 0756 28 46 58 si pe

Opel Grandland X

SUV (MCMR)

  • 5
  • 514 L
  • 5
  • AC

inchirieri auto Opel Grandland X - MCMR

  • Benzină 5.6 L/100

Perioada:
2 - 3 zile
4 - 7 zile
8 - 14 zile
15 - 21 zile
+ 21 zile
Pret / zi : 51 € 47 € 43 € 41 € 39 €

Pretul afisat include : TVA, asigurare CASCO CDW, RCA, rovigneta si kilometraj nelimitatOpel Grandland X este un crossofer (SUV de clasa mica) robust care se remarca cu precadere prin dimensiunile portbagajului si prin consumul mic de carburant. Masina este de generatie noua (nici unul dintre modele nu este mai vechi de 3 ani), si nu prezinta insemne sau lovituri. Garantia blocabila pe card pe durata procedurii de inchirieri auto este de 200 de euro. Pentru perioadele de inchiriere de peste 30 de zile, preturile devin negociabile. Ca alternative pentru aceasta masina va recomandam Ford Fiesta, si Dacia Logan (disponibila cu motorizare pe benzina dar si pe motorina).

inchirieri auto fara garantie
Tariful afisat include toate taxele, dupa cum urmeaza: TVA, RCA, Rovigneta, kilometraj nelimitat, asistenta rutiera si masina la schimb in caz de accident sau probleme tehnice.
inchirieri auto fara garantie
Livrarea si predarea sunt complet gratuite inclusiv in Aeroporturile Baneasa si Otopeni, dar si pentru orasele pe care le acoperim in prezent. Serviciul este NON-STOP.

 

Alte Masini