rent a car bucuresti
Ne poti suna la 0756 28 46 58 si pe

Mercedes GLE

SUV (MCMR)

  • 5
  • 490 L
  • 5
  • AC

inchirieri auto Mercedes GLE - MCMR

  • Benzină 7.6 L/100

Perioada:
2 - 3 zile
4 - 7 zile
8 - 14 zile
15 - 21 zile
+ 21 zile
Pret / zi : 127 € 118 € 108 € 103 € 98 €

Pretul afisat include : TVA, asigurare CASCO CDW, RCA, rovigneta si kilometraj nelimitatNe rezervam dreptul de a ne selecta clientela pentru aceasta masina. Masina are cutie de viteza automata, si poate fi inchiriata pe perioade sub 3 zile calendaristice doar de cei care au mai apelat fara incidente la serviciile noastre de inchirieri masini, in trecut (fara furturi, daune, lipsa de plati, refuzul de a inapoia masina etc). Garantia blocabila pe card pentru masina, pe durata inchirierii este de 3000 de euro. Ne rezervam dreptul de a bloca parti din aceasta garantie in cazul in care clientul cauzeaza masinii daune neacoperite de polita de asigurare completa (pierderea actelor, a cheilor, etc).

inchirieri auto fara garantie
Tariful afisat include toate taxele, dupa cum urmeaza: TVA, RCA, Rovigneta, kilometraj nelimitat, asistenta rutiera si masina la schimb in caz de accident sau probleme tehnice.
inchirieri auto fara garantie
Livrarea si predarea sunt complet gratuite inclusiv in Aeroporturile Baneasa si Otopeni, dar si pentru orasele pe care le acoperim in prezent. Serviciul este NON-STOP.

 

Alte Masini