rent a car bucuresti
Ne poti suna la 0756 28 46 58 si pe

Mercedes GLA

SUV (MCMR)

  • 5
  • 421 L
  • 5
  • AC

inchirieri auto Mercedes GLA - MCMR

  • Benzină 4.1 L/100

Perioada:
2 - 3 zile
4 - 7 zile
8 - 14 zile
15 - 21 zile
+ 21 zile
Pret / zi : 64 € 59 € 54 € 51 € 49 €

Pretul afisat include : TVA, asigurare CASCO CDW, RCA, rovigneta si kilometraj nelimitatMitsubishi Lancer este o masina de inchiriat, sportiva, cu garda la sol mai mica decat media clasei. Masina poate fi inchiriata pe o perioada de minim 3 zile, exclusiv in baza unei rezervari online efectuata in prealabil. Pretul se exprima in euro pe zi, si include toate taxele, si asigurare completa CASCO dar si RCA. In functie de disponibilitate, puteti rezerva masini similare din acceasi clasa, precum Skoda Octavia, VW Passat sau Renault Megane. Toate aceste masini au un portbagaj incapator, insa spre deosebire de Mitsubishi, au motorizare diesel. Garantia preautorizabila pe card este de 300 de euro.

inchirieri auto fara garantie
Tariful afisat include toate taxele, dupa cum urmeaza: TVA, RCA, Rovigneta, kilometraj nelimitat, asistenta rutiera si masina la schimb in caz de accident sau probleme tehnice.
inchirieri auto fara garantie
Livrarea si predarea sunt complet gratuite inclusiv in Aeroporturile Baneasa si Otopeni, dar si pentru orasele pe care le acoperim in prezent. Serviciul este NON-STOP.

 

Alte Masini