rent a car bucuresti
Ne poti suna la 0756 28 46 58 si pe

Inchirieri masini - Intrebari Frecvente

[+] Cum pot rezerva o masina?


Alegeti masina dorita din prima pagina. Apasati pe imaginea ei. Completati apoi formularul de rezervare si veti fi contactat cel mai probabil pe mail in cel mai scurt timp. Vi se vor oferi toate informatiile solicitate, tariful total, depozitul si orice alte informatii de care aveti nevoie.


[+] De ce am nevoie pentru a inchiria


Pentru a inchiria o masina aveti nevoie de permis de conducere valabil (romanesc sau strain), un act de identitate (buletin sau pasaport) si de un card valid. Orice card VISA, Mastercard sau Maestro este acceptabil, nu este nevoie neaparat sa fie un card de credit.

[+] Ce conditii trebuie sa indeplinesc?


Pentru a beneficia de serviciul de inchirieri auto, varsta dvs. trebuie sa fie de minim 21 de ani impliniti iar vechimea permisului de minim 1 an. Anumiti furnizori pot avea conditii diferite dar ele apar mereu specificate in nota de comanda. Ne rezervam dreptul de a anula o solicitare daca clientul prezinta acte false, deteriorate, sau daca exista suspiciunea intemeiata ca acesta ar putea/intentiona sa fure masina inchiriata..


[+] Ce include pretul?


Tot. Dvs. trebuie doar sa aveti grija de masina. Masina vi se da curata si cu plinul facut si trebuie returnata in conditii identice. Mare atentie sa nu pierdeti chei, acte, si sa nu alimentati masina cu motorina in loc de benzina sau invers.


[+] Politica de anulare si disponibilitatea masinilor


Atat proprietarul (in cazul supiciunii de furt, acte false, acte expirate, etc) cat si eventualul chirias pot anula o rezervare in orice moment fara explicatii aditionale. Va rugam insa sa ne anuntati daca doriti sa anulati o cerere de inchiriere pentru a nu va astepta la livrare in cazul in care nu mai doriti sa ridicati masina. Nu putem garanta fix o anume masina (model, culoare, motorizare, dotari) - masinile pot avea daune neasteptate, defectiuni, probleme tehnice si pot exista situatii neprevazute. In cazul in care masina din clasa tarifara contractata devine indisponibila, clientul va primi o masina similara din aceasi clasa sau din urmatoarea clasa superioara disponibila, fara a plati mai mult.


[+] Politica de livrare


Pretul include livrarea masinii la aeroport. Suntem in acest moment SINGURA firma de inchirieri din Romania care nu are taxe de aeroport, dar nici taxe de weekend. In plus preturile afisate includ TVA si rovigneta, precum si asigurare RCA si CASCO cu CDW.


[+] Feedback si alte intrebari


Ne puteti suna 24/7 pentru intrebari legate de inchirierea unei masini din orice oras din Romania.


inchirieri auto harta nationala

 

Alte Masini