1. Cum pot sa inchiriez o masina?

Alegeti masina dorita din prima pagina. Apasati pe imaginea ei. Completati apoi formularul de rezervare si veti fi contactat cel mai probabil pe mail in cel mai scurt timp. Vi se vor oferi toate informatiile solicitate, tariful total, depozitul si orice alte informatii de care aveti nevoie.

2. De ce am nevoie pentru a inchiria?

Pentru a inchiria o masina aveti nevoie de permis de conducere valabil (romanesc sau strain), un act de identitate (buletin sau pasaport) si de un card valid. Orice card VISA, Mastercard sau Maestro este acceptabil, nu este nevoie neaparat sa fie un card de credit.

3. Ce conditii trebuie sa indeplinesc?

Pentru a beneficia de serviciul de inchirieri auto, varsta dvs. trebuie sa fie de minim 21 de ani impliniti iar vechimea permisului de minim 1 an. Ne rezervam dreptul de a anula o solicitare daca clientul prezinta acte false, deteriorate, sau daca exista suspiciunea intemeiata ca acesta ar putea/intentiona sa fure masina inchiriata.

4. Ce includ preturile afisate?

Tot. Dvs. trebuie doar sa aveti grija de masina. Masina vi se da curata si cu plinul facut si trebuie returnata in conditii identice. Mare atentie sa nu pierdeti chei, acte, si sa nu alimentati masina cu motorina in loc de benzina sau invers.

5. Cat costa livrarea in aeroport?

Nimic. Suntem in acest moment SINGURA firma de inchirieri din Romania care nu are taxe de aeroport, dar nici taxe de weekend sau extra-hours. In plus preturile afisate includ TVA si rovigneta, precum si asigurare RCA si CASCO cu CDW.