rent a car bucuresti
Ne poti suna la 0756 28 46 58 si pe

Ford Focus

Compacta (MCMR)

  • 5
  • 330 L
  • 5
  • AC

inchirieri auto Ford Focus - MCMR

  • Benzină 5.3 L/100

Perioada:
2 - 3 zile
4 - 7 zile
8 - 14 zile
15 - 21 zile
+ 21 zile
Pret / zi : 29 € 26 € 24 € 23 € 22 €

Pretul afisat include : TVA, asigurare CASCO CDW, RCA, rovigneta si kilometraj nelimitatFord Focus este o masina extrem de atragatoare din punct de vedere estetic, cu finisaje de calitate, si bine izolata fonic. Capacitatea mare de incarcare a portbagajului recomanda aceasta masina de inchiriat mai ales celor ce sosesc pe aeroporturile internationale, din strainatate si au bagaje, sau celor care urmeaza sa calatoreasca insotiti de bagaje pe distante mari. Consumul masinii este rezonabil, iar pe durata inchirierii o garantie de 300 de euro va fi blocata pe cardul clientului. Masina are 4 usi. In functie de disponibilitatea facem livrarea neputand sa garantam astfel culoarea masinii.

inchirieri auto fara garantie
Tariful afisat include toate taxele, dupa cum urmeaza: TVA, RCA, Rovigneta, kilometraj nelimitat, asistenta rutiera si masina la schimb in caz de accident sau probleme tehnice.
inchirieri auto fara garantie
Livrarea si predarea sunt complet gratuite inclusiv in Aeroporturile Baneasa si Otopeni, dar si pentru orasele pe care le acoperim in prezent. Serviciul este NON-STOP.

 

Alte Masini