rent a car bucuresti
Ne poti suna la 0756 28 46 58 si pe

Ford Fiesta

Economic (MCMR)

  • 5
  • 311 L
  • 5
  • AC

inchirieri auto Ford Fiesta - MCMR

  • Benzină 4.5 L/100

Perioada:
2 - 3 zile
4 - 7 zile
8 - 14 zile
15 - 21 zile
+ 21 zile
Pret / zi : 21 € 19 € 18 € 17 € 16 €

Pretul afisat include : TVA, asigurare CASCO CDW, RCA, rovigneta si kilometraj nelimitatO alternativa de luat in seama pentru Dacia Logan. Aceasta masina de inchiriat este extrem de economica (avand un consum de carburant foarte mic). Usor de condus si de parcat datorita dimensiunilor reduse, Ford Fiesta va permite sa utilizati o masina de inchiriat, in conditiile costurilor scazute. Garantia blocata pe card este de doar 200 de euro. Masina se poate livra complet gratuit in numeroase orase din tara, inclusiv la domiciliul clientului. Pentru masinile noastre nu aveti o limita de kilometri care pot fi efectuati pe durata procedurii de inchiriere. Aceasta masina este intr-o actiune promotionala alaturi de Hyundai i20 2012, model din aceeasi clasa, cu 4 usi si dimensiuni identice.

inchirieri auto fara garantie
Tariful afisat include toate taxele, dupa cum urmeaza: TVA, RCA, Rovigneta, kilometraj nelimitat, asistenta rutiera si masina la schimb in caz de accident sau probleme tehnice.
inchirieri auto fara garantie
Livrarea si predarea sunt complet gratuite inclusiv in Aeroporturile Baneasa si Otopeni, dar si pentru orasele pe care le acoperim in prezent. Serviciul este NON-STOP.

 

Alte Masini