Istoricul companiei

Oferim servicii de rent a car cu livrare in aeroport inca din anul 2005. Mii de clienti au decis sa rezerve o masina si sa beneficieze de serviciile noastre. Suntem una dintre putinele firme din Romania cu preturi transparente, cu totul inclus. Toate preturile sunt oneste, si includ RCA, TVA, Rovigneta si toate taxele de aeroport. Dispunem de licenta RAR si de autorizatie de operare RAR.

Despre masinile de inchiriat

Toate masinile noastre sunt in stare tehnica impecabila, au revizii la zi, efectuate in service-uri de origine exclusiv cu componente originale pentru siguranta dvs. In plus masinile au inspectii tehnice periodice, anvelope noi, si filtrele de AC sunt schimbate regulat.

Politica de rezervare

Va permitem sa plasati solicitari neangajante, fara a plati nimic in momentul rezervarii. Astfel o rezervare poate fi anulata in orice moment. De asemenea va garantam clasa din care face parte autoturismul, in cazuri de imobilizare/prelungire/anulare/accident in cazul clientului care va precede, va putem oferi o masina similara din acceasi clasa.

Disponibilitatea masinii

Masinile sunt disponibile in limita stocului. In perioadele de varf de sezon va sfatuim sa plasati o rezervare cu cat mai mult timp in avans pentru a fi sigur de masina inchiriata. Daca rezervarea se face foarte din scurt, exista riscul ca masina dorita de dvs. sa nu fie disponibila.