rent a car bucuresti
Ne poti suna la 0756 28 46 58 si pe

Dacia Logan

Economic (MCMR)

  • 5
  • 510 L
  • 5
  • AC

inchirieri auto Dacia Logan - MCMR

  • Benzină 4.4 L/100

Perioada:
2 - 3 zile
4 - 7 zile
8 - 14 zile
15 - 21 zile
+ 21 zile
Pret / zi : 18 € 17 € 16 € 15 € 14 €

Pretul afisat include : TVA, asigurare CASCO CDW, RCA, rovigneta si kilometraj nelimitatDacia Logan este o masina extrem de robusta, foarte fiabila, avand in plus o garda la sol mai mare comparativ cu celelalte masini din clasa. Consumul mediu de carburant, este de 7 litri la suta de kilometri. Masinile noastre de inchiriat nu prezinta nici un fel de insemne speciale, sau zgarieturi/lovituri. In plus, nu avem in flota nici o masina mai veche de 3 ani. Majoritatea masinilor de inchiriat au aer conditionat, Radio CD, airbaguri si ABS. Garantia pe durata inchirierii este de 200 de euro (putem inchiria aceasta masina si fara plata garantiei insa) cu conditia sa fie blocata pe card.

inchirieri auto fara garantie
Tariful afisat include toate taxele, dupa cum urmeaza: TVA, RCA, Rovigneta, kilometraj nelimitat, asistenta rutiera si masina la schimb in caz de accident sau probleme tehnice.
inchirieri auto fara garantie
Livrarea si predarea sunt complet gratuite inclusiv in Aeroporturile Baneasa si Otopeni, dar si pentru orasele pe care le acoperim in prezent. Serviciul este NON-STOP.

 

Alte Masini